Gevelrenovatie

Jaar in, jaar uit wordt uw gevel en voegen blootgesteld aan natuurelementen als zon, regen en wind, maar ook invloeden als autogassen etc.

Uw gevel zal daardoor niet alleen vervuilen, maar ook beschadigen oplopen, waardoor de gevel haar vochtwerende werking en uitstraling zal verliezen.

Schone-Gevels is uw specialist voor gevelreiniging, gevelrenovatie en voegen in Nederland en België. Wij zorgen ervoor dat de gevel van uw woning,appartement,Kantoor of winkel er weer verzorgt uit ziet. Met ons ervaren team, gaan we geen uitdaging uit de weg.

Waarom gevelrenovatie?

Verouderde gevels vertonen vaak wat onomkomelijke gebreken, zoals het voegwerk. Hierdoor kan er een flinke schade aan het metselwerk ontstaan.

 

Onderhoud aan gevels is een specialisatie, waarbij enige vakkennis zeer belangrijk zijn. De uitvoering van gevelrenovatie door Schone Gevels zorgt voor een hogere waarde van het pand.

 

Dagelijks ontvangen wij opdrachten van zowel particulieren, woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren (VvE), bedrijven en gemeentelijke en provinciale overheden.

OPRUIMEN!

Uiteraard zorgen wij van Schone Gevels ervoor dat na de Renovatie werken, alles opgeruimd en netjes wordt achtergelaten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende bezichtinging en offerte? aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via ons offerte formulier.

Bekijk enkele resultaten van gereinigde gevels