Architectonisch / beton stralen

Het te bewerken oppervlak wordt onder aangepaste druk met staalmiddel gestraald.

Omdat wij stralen met een Ibix systeem, die voldoet aan de eisen voor monumentale werken te stralen, kunnen wij zowel grof als zeer fijn stralen. Licht stralen zorgt ervoor dat de korrel zichtbaar wordt; bij een grovere wijze van zandstralen komen de granulaten aan de oppervlakte.

Mossen geven uw dak immers niet enkel een slecht onderhouden uitzicht, maar houden eveneens vocht vast waardoor vuil en andere vervuilingen / schimmels zich gaan hechten.

De wortels en het vastgehouden vocht kunnen barsten en lekken gaan veroorzaken.

Hoe harder gestraald, hoe matter het oppervlak wordt. Stralen vereist een grote vakkennis en heeft als voordeel dat het effect gecontroleerd kan worden naarmate de behandeling vordert.

 

Wij kunnen zowel uw betonnen gevels, als ook de afwerking beton voor u stralen, waarbij wij in goed overleg de juiste structuur naar voren zullen brengen die gewenst is.

 

Dagelijks ontvangen wij opdrachten van zowel particulieren, woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren (VvE), bedrijven en gemeentelijke en provinciale overheden.

OPRUIMEN!

Uiteraard zorgen wij van Schone Gevels ervoor dat na de uitgevoerde werken, alles opgeruimt en netjes wordt achtergelaten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende bezichtingin en offerte? aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via ons offerte formulier.

Bekijk enkele resultaten van gereinigde gevels